Boek mij als spreker

Over kleren en holistische systeemverandering kan ik uren praten

Zoek je een scherpe interviewer, een dynamische gespreksleider, iemand die zelf ook wat toe kan voegen aan het gesprek? Met stevige achtergrondkennis over systeemverandering, circulariteit en de textiel- en mode industrie? Ik laat me graag lenen als dagvoorzitter, gespreksleider, moderator en interviewer (live of voor podcasts).

Wil je graag een talk of workshop voor jouw team, bedrijf, club of festival over een duurzame textieltoekomst? Of over holistische systeemverandering voor een circulaire textielketen? Liever een hands-on praatje over hoe je als consument handen en voeten kunt geven aan een groeiend gevoel van ‘iets willen doen’? Let me know!

waar ik vol enthousiasme over kan vertellen

Holistische systeemverandering

Als we anders willen, moeten we niet alleen anders doen; we moeten het anders zien. Tot in onze vezels voelen dat het zo niet langer kan, zodat de dingen die we moeten doen niet voelen als een opoffering, maar als logische stappen.

Design for recycling in fashion

Beter doen begint bij beter weten. Hoe zorg je er als ontwerper of inkoper voor dat wat jij tekent of laat verschepen ook een tweede, derde of zelfs vierde leven kan krijgen?

Circulair
samenwerken

Circulariteit is misschien wel een ander woord voor samenwerken. Op je eentje ben je nooit circulair. Eerlijkheid en openheid – transparantie! – zijn hierbij essentieel. 

Let's talk!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan hieronder een gratis en vrijblijvend 30 min telefoontje in.